Menü

Az új Spinsolve Automata mintavevő

2019.
Március 05
Az új Spinsolve Automata mintavevő
147

A Magritek cég egy kitűnő automata mintavevővel gazdagította a Spinsolve asztali NMR készülékének sokoldalú és termelékeny használatát. A teljesen automatizált mintavevő 20 minta mérését teszi lehetővé, sorrendtől függetlenül, és bármelyik Spinsolve modellhez csatlakoztatható. Az automata mintaadagolóval már több NMR laboratóriumban dolgoznak és a laboratóriumi szakemberek tökéletesen elégedettek a mintavevő működésével, funkciójával és a magas minőségű kialakításával.

 

A Spinsolve NMR automata mintavevője különösen azoknak a felhasználóknak nyújt nagy segítséget, akiknek számos mintát kell megmérniük és időt szeretnének azzal nyerni, hogy nem kell minden egyes NMR mérés lefuttatása után újból és újból mintát cserélni.

 

Egy másik igen nagy előnye az automata mintavevőnek, hogy akár egy egész sor mintamérést is lefuttathatunk az NMR berendezéssel egy éjszaka alatt.

 

Spinsolve Automata mintavevő


Az automata mintavevő csatlakoztatásával egyidejűleg a Spinsolve szoftver 1.15  teljesen új  sorozatmérő funkciója lehetővé teszi, hogy rendkívül rugalmasan végezhessünk egy egész sor vizsgálatot és mérhessünk meg számtalan mintát. A már elindított és beállított sorozatmérések közben is módosíthatjuk a mérési sorrendet vagy akár új mintákat vagy éppen vizsgálatokat is hozzáadhatunk.

 

A szoftver nagyon egyszerűen használható, intuitív és csak egy kis betanítást igényel. Egy NMR  laboratórium igényeit figyelembe véve, mindenképp ideális, ahol a laboratóriumi kollegák minimalizálni kívánják a mérések előkészítéséhez szükséges időt.

 

Spinsolve Automata mintavevő szoftver felülete


A szoftver egyértelműen mutatja, mikor melyik mintahely kerül mérésre, betöltött vagy üres, megjelennek az NMR spektrumok a teljes mérésre, és az aktuális mérésre kerülő mintára vonatkozóan.  A szoftverben megtalálható minden egyes jegyzőkönyvet sorba állíthatunk és minden egyes paramétert külön-külön beállíthatunk és konfigurálhatunk.

 

Az automata mintavevő egy forgó karusszel és egy mechanikus kar segítségével helyezi be és veszi ki a Spinsolve NMR spektrométerben mérendő mintákat .  Ez a technológia rendkívül robusztusnak és stabilnak bizonyult és ezáltal több ezer órán át, és több tízezer minta lefuttatásával tudunk dolgozni minden fennakadás nélkül.

 

Alkalmazási területek gazdag tárháza:

  • gyógyszeripar
  • polimerek
  • Szerves Kémiai Oktatás
  • Molekulaelemzés
  • Felületaktív anyagok vizsgálata
  • Agrokémia

 

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás