Menü

BIMOS - Labsit a Laboratóriumi szék

2019.
Február 01
BIMOS - Labsit a Laboratóriumi szék
44

BIMOS
Labsit a Laboratóriumi székA jó dolgokat minden esetben az intelligencia és az egyszerűség jellemzi.
A laboratóriumi székek fejlesztésében ezek a jellemzők épp ilyen jelentőséggel bírnak.

A Labsit az a laboratóriumi szék, mely minden laboratórium igényét kiszolgálni hivatott. Tökéletes kialakítása teljes kényelmet és laboratóriumi ergonómiát kínál egész apró beállításokkal.

A Labsit laboratóriumi szék minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, melyet egy laboratórium elvár: könnyű, sokoldalúan használható és verhetetlen a teljesítmény és az ár összefüggésében.

A Labsit laboratóriumi szék eleget tesz egy laboratórium minden higiéniai elvárásának is: könnyű tisztán tartani, minimális illesztési felülettel rendelkezik, fertőtlenítőszer- és oldószerálló, antibakteriális és antimikróbás tulajdonságokkal rendelkezik sőt mi több tökéletesen megfelelő tisztaszobák és biztonsági laboratóriumok részére is.

 

Laboratóriumi szék

 

 

A LABSIT rendkívül könnyen kezelhetőA Labsit laboratóriumi szék könnyű kialakítása és integrált kezelése tökéletes mobilitást biztosít. Kompakt szerkezete igazi helytakarékosságot nyújt a laboratóriumban.

A LABSIT laboratóriumi szék egyszerűen tökéletes kényelmet hoz a laboratóriumba: magas színvonalat, kivételes kialakítást, kellemes megjelenést, és színek gazdag tárházát és mindezekkel a jellemzőkkel tökéletes harmóniát alkot a modern laboratórium megjelenésével.

Kiemelkedő szerepet játszik a munkahely minőségének és a laboratóriumi munkatársak munkaminőségének emelésében.

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás