Menü

Katalízisvizsgálatok a Hiden Analytical berendezéseivel

2018.
November 12
Katalízisvizsgálatok a Hiden Analytical berendezéseivel
152

Katalízisvizsgálatok a Hiden Analytical berendezéseivel


A Hiden Analytical több, mint harmincév tapasztalattal rendelkezik a folyamat-nyomonkövetés és a modern kutatói alkalmazásokban használt tömegspektrométerek tervezésében, fejlesztésében és gyártásában.

Termékek gazdag tárháza áll rendelkezésre a katalízis elemzésre, beleértve a CATLAB Mikroreaktor/Tömegspektrométer rendszert, mely teljesen automatikus és pontos vizsgálati módszert kínál az aktív felületi kémiában, a katalitikus aktivitás optimalizálása területén és a gyors dinamikus screeningben.

A DEMS, differenciális elektrokémiai tömegspektrometriai technika ideális megoldás az elektrokatalizátorok aktivitásának elemzésére. A Hiden HPR-40 DEMS rendszert a differenciális elektrokémiai tömegspektrometria számára tervezték.

CATLAB
Automata Mikroreaktor/Tömegspektrométer Rendszer
A Hiden CATLAB egy asztali kombinált mikroreaktor és tömegspektrométer rendszer gyors és reprodukálható katalizátor jellemzésre és reakciótanulmányokhoz.
A mikroreaktor és a tömegspektrométer komplett rendszerként kerül leszállításra ugyanattól a gyártótól, egyedi összeállítás, mely optimális elemzést biztosít egy teljes egységet képező hardware-rel és szoftverrel.
A moduláris kialakítás lehetővé teszi, hogy mindkét berendezést önálló műszerként is használhatjuk, hogy akár más a laboratóriumban lévő berendezéssel is összekapcsolhatóak legyenek, mint például egy TGA-val (TG-MS) vagy egy gázkromatográffal.

A Hiden CATLAB Mikroreaktor/Tömegspektrométer Rendszer gazdag tárházát nyújtja a teljesen automatikus, dinamikus, hőmérséklet-programozott, impulzus kemiszorpciós és izotermál  technikáknak.
A CATLAB szoftver automatikusan vezérli a gázösszetételt, -szállítást, hőmérsékletrámpát, valamint a tömegspektrométer minden egyes paraméterét – először a kutatásban a katalizátor kutatónak.
A sztenderd rendszer 0-200 amu tartománnyal rendelkezik, mely akár 1000 amu-ig kiterjeszthető az opciók segítségével.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:

hőmérsékletprogramozott deszorpció (TPD)
hőmérsékletprogramozott redukció /oxidáció (TPR/O)
hőmérsékletprogramozott reakció (TPRx)
impulzus kemiszorpció
impulzus kalibráció
diszperzió mérések
adszorpciós izotermák

reakciótanulmányok

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás