Menü

Spinsolve a leggyorsabb kompakt NMR spektrométer

2018.
November 14
Spinsolve a leggyorsabb kompakt NMR spektrométer
211

A Magritek Spinsolve™ NMR Spektrométer, egy forradalminak számító analitikai műszer.
Első alkalommal teszi lehetővé, hogy a vegyészek proton NMR spektrumot mérhessenek asztalukon mindössze néhány másodperc leforgása alatt.
 
Képzelje el, hogy csupán néhány pillanattal később miután mintája kész vagy éppen végbemegy egy reakció, már kezében is egy NMR spektrum a laboratóriumában.

A többi asztali NMR spektrométerekkel ellentétben a Spinsolve™ NMR spektrométer rendkívüli érzékenységgel rendelkezik és ennek valamint a teljesítményének köszönhetően azonnal hasznos eredményeket nyújt a mérései során.

A szabadalmazott állandó mágnessel rendelkező kialakítás lehetővé teszi, hogy ez a nagyteljesítményű, kompakt és robusztus műszer, mely minden nehézség nélkül elfér egy hétköznapi laboratóriumi munkaasztalon.

Az állandó mágnestechnológiának köszönhetően nincs szüksége drága hűtőanyagokra, mint a konvencionális szupervezető NMR mágnesek esetében. Az egyedi kialakítás teljes mértékben a Spinsolve™ NMR spektrométeren belül tartja a mágneses mezőt, így semmilyen a mágneses mezővel kapcsolatos biztonsági intézkedésre nincs szükség.

A legjobb felbontás

Minél jobb egy NMR felbontása, annál komplexebb molekulákat tudunk jellemezni.

A 40 Hz-es Spinsolve™ NMR spektrométer a 0.55% sávszélességre vonatkoztatva jobb, mint bármely a jelenleg piacon lévő NMR készüléknél, mely lehetővé teszi, hogy minél több csúcsot azonosíthasson be NMR spektrumán.
Felhasználóbarát
A Spinsolve™ NMR szoftvere segítségével egy gombnyomással, minden speciális képzés nélkül, könnyedén elemezheti ki NMR spektrumait.
 
Alkalmazási területek gazdag tárháza:
Szerves Kémiai Oktatás
Molekulaelemzés és még számos más terület

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás