Menü
Galéria kép
A képekre kattintva galéria nyílik meg

Petite Fleur, Grande Fleur

Kompakt mérete és egyedi termodinamikája teszi ideálissá a Petite Fleur-t és Grande Fleur-t a kutatási célokat szolgáló reaktorok pontos hőmérséklet szabályozására.  Összehasonlítva más ugyanilyen árfekvésű eszközökkel egyedülállóak ha a legmagasabb hőmérsékletszabályzási sebességen van a hangsúly.
Minden egyes modell rendkívül kis helyigényű, felhasználóbarát, és minden nehézség nélkül használható -40 - +200°C.

Petit Fleur Data sheet

Grande Fleur Data sheet

 

Egészen -120°C -ig   |  Unistat

Az Unistat-okat olyan folyamat- és vegyészmérnöki applikációkra tervezték, mint például reaktorok, autoklávok, Miniplant/Pilot rendszerek, reaktor blokkok és kaloriméterek hőmérséklet szabályozása. Az Unistat hőmérséklet szabályozási rendszere egyedülálló termodinamikájával nagyon pontos és reprodukálható eredményeket nyújt, a legrövidebb fűtési és hűtési időket garantálva, széles hőmérséklettartományban, folyadékcsere nélkül.  
Mind a környezeti mind a gazdasági szempontokat figyelembe véve kiemelkedő helyen állnak természetes hűtőfolyadék és hatékony energiaigényükkel, melyeke egyértelműen biztosítják az alacsony üzemeltetési költségeket.

Unistat Data sheet


Magas hőmérsékletekhez egészen +425 °C –ig |  Unistat

Nagyprecizitású és helytakarékos hőmérsékletszabályzás +425 °C-ig. Az Unistat család magas hőmérsékletű  tagjai új színvonalat képviselnek a biztonság, a könnyű kezelés, és a gyors dinamikus hőmérséklet szabályozás területén. A minimális belső méret a legrövidebb hőfelvételi időt teszi lehetővé. Mivel a forró folyadék és a légkör nem érintkezik közvetlenül így a hőközlő folyadék élettartama és tulajdonságai teljes mértékben garantáltak. A magas hőmérsékletű Unistat-ok tökéletesen megfelelnek az olyan hőmérséklet szabályozási alkalmazásoknál (egészen + 425 C-ig) mint amilyennel a duplafalú reakcióedények (reaktor), kísérleti üzemek, a félvezető ipar és a magas hőmérsékletű desztillálás esetében kell számolnunk. Kíválóan alkalmasak állandó hőmérséklet biztosítására vagy egy exoterm reakció magas hőmérsékleten való tartására.

Unistat Data sheet

 

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás