Menü
Galéria kép
A képekre kattintva galéria nyílik meg

Bemerülő termosztát | MPC • Compatible Control

A bemerülős termosztátok segítségével számos kombinációt kialakíthatunk akár polikarbonát vagy rozsdamentes acél kádak használatával. Bármely kádra könnyedén felszerelhető a termosztát egy csavaros rögzítő segítségével, mely minden esetben a szállítás tartalmát képezi.
Egészen – 30 °C-ig dolgozhatunk hűtött kádak kiválasztásával. Minden egyes model egy nagyteljesítményű szivattyúval érkezik és eleget tesz a III Biztonsági Osztály gyúlékony folyadékokra vonatkozó előírásainak. Külső hőmérséklet szabályzáshoz rendelkezésre áll egy szivattyú-adapter is, ha szükséges, valamint a hűtővíz csatlakozására szolgáló csövezet is.

Bemerülő termosztát Data sheet

 

Híd termosztátok | Compatible control

A hídtermosztátok számos káddal használhatóak. A változtatható sebességű nyomó/szívó pumpa ideális bármely külső hőszabályozási alkalmazáshoz. Nagyobb kádak esetében minden további nélkül találhatunk nagyobb fűtőkapacitású modelleket. A teleszkópkarokat akár 884 mm-re is meg lehet növelni.

Híd termosztát Data sheetKádtermosztátok |  MPC • Compatible Control

A kedvező árfekvésű MPC és a CC fűtő keringető termosztátok mind polikarbonát (akár +100°C-ig) mind rozsdamentes acél kádakkal (akár +200°C-ig)  is használhatóak. Modelltől függően 6-25 literes kádak közül választhatunk. A termosztátok magas  hőmérséklet stabilitást biztosítanak és túlmelegedési és alacsony szint elleni védelemmel rendelkeznek a 3/FL biztonsági osztálynak megfelelően a DIN 12876   szerint.
Egy nagyteljesítményű keringető szivattyú biztosítja az optimális keverést és hőmérséklet-homogenitást a kádban és lehetővé tesz hőmérséklet szabályozást külső alkalmazások esetében is egy szivattyú-adapter segítségével.

Kádtermosztát Data sheet
Kád- és keringető termosztátok |  MPC • Compatible Control

A kád- és keringető termosztátok külső csatlakozású alkalmazások hőszabályozási feladatainál kínálnak tökéletes megoldást.
Minden további nélkül behelyezhetünk mintákat, érzékelőket közvetlenül a nyitott termosztát kádba. A kádak kitűnő minőségű rozsdamentes acélból készülnek és szivattyúcsatlakozással rendelkeznek a hátoldalon. Túlmelegedés  és alacsony szint elleni védelemmel rendelkeznek a 3/FL biztonsági osztálynak megfelelően a DIN 12876   szerint gyúlékony folyadékokra vonatkozóan. Egy nagyteljesítményű szivattyú optimális hőközlést biztosít külső csatlakozású alkalmazások esetében.

Kád- és keringető termosztát Data sheetHűtőtermosztátok |  MPC • Compatible Control

A hűtőtermosztátok a klasszikus hőmérséklet szabályozású kád kialakításban biztonságosan és reprodukálhatóan szolgálják ki a laboratórium jellemző fűtő és hűtő feladatait. Lefedve a -90 - 200°C hőmérséklettartományt különböző levegő- és vízhűtéses modellek között választhatunk, különböző hűtő és fűtőkapacitás mellett. Természetes hűtőfolyadékot is választhatunk igény szerint a különösen környezetkímélő működéseket szem előtt tartva. A Ministat-ok mint a világ legkisebb hűtőtermosztátjai kibővítik a hűtőtermosztátok palettáját. Kis helyigényükből kifolyólag a legkisebb laboratóriumokban is probléma nélkül üzemeltethetőek.

Hűtőtermosztát Data sheet

 

Hűtőtermosztátok |  KISS • Compatible Control

Az új KISS termosztátok ideálisak a rutin laboratóriumi alkalmazásokra mint amilyen a mintahőmérséklet ellenőrzése, az analízisek és az anyagvizsgálat vagy éppen mérőberendezések és tesztbeállítások külső hőmérsékletének ellenőrzése. Laboratóriumi alkalmazásokhoz -30 °C -tól egészen +200 °C -ig. A KISS jelentése: "Keeping Innovation Safe & Simple": egyértelműen kifejezi, mi is az, amit a felhasználó elvár egy berendezéstől: innovatív technológiát biztonságos és egyszerű kezelés mellett! A KISS termosztátok ideálisak a rutin laboratóriumi alkalmazásokra, mint amilyen a mintahőmérséklet ellenőrzése, az analízisek és az anyagvizsgálat, vagy éppen mérőberendezések és tesztbeállítások külső hőmérsékletének ellenőrzése.
Ami minden egyes KISS modellre igaz: költséghatékonyak, ugyanakkor tökéletesen eleget tesznek a mindennapos laboratóriumi munka kihívásainak.

KISS Data sheet

 

Viszkoelaszti fürdők |  Compatible Control

A viszkoziméterkádak kitűnő megoldást kínálnak kapilláris viszkoziméter vagy sűrűségvizsgálókkal történő méréseinkhez.  Átlátszó káddal és hűtőcsővel rendelkeznek. Számos funkció aktiválható.

Viszkoelaszti fürdő Data sheet

 

 

 

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás