Menü
Galéria kép
A képekre kattintva galéria nyílik meg

Minichiller

A kompakt Minichiller-ek gazdaságos és környezetbarát hűtőmegoldást kínálnak számos laboratóriumi alkalmazáshoz. Alacsony beszerzési árának köszönhetően nagyon rövid időn belül megtérül vételi ára. Az installálási helyigény mindössze 225 x 360 mm-re van szükségünk a laboratóriumi asztalon, ezért ideális reaktor blokkok, párologtatók, vákuumpumpák és hőcserélők hűtésére.  Állandó hőmérsékletet és áramlási mennyiséget biztosítanak folyamatos működés mellett környezeti hőmérsékleten +40°C –ig.

Minichiller Data sheet

 

Unichiller

Az Unichiller család lég- és vízhűtéses modelleket kínál a legkülönbözőbb teljesítményű kategóriákban. Összehasonlítva a csapvízhűtésű hűtőberendezésekkel nagyobb hatékonyságot nyújtanak, stabilabb nyomást, jobb áramlási sebességet és állandó hűtővíz hőmérsékletet.
Ráadásul ezek a modellek csökkentik a vízfelhasználást, ezáltal környezetbarát hűtőmegoldást jelentenek alacsony üzemeltetési költségek mellett.  
Az Unichiller-ek ideálisak a folyamathűtésekre, műszaki berendezések visszahűtésére, vagy éppen laboratóriumok központi hűtővíz ellátására is.
Felügyelet nélkül működtethetőek folyamatos üzemmódban, környezeti hőmérsékleten +40°C –ig.
Akár szabadban is használható amennyiben ilyen egyedi az időjárás viszontagságainak is ellenálló, téli üzemmódban is használható kivitelt rendelünk.

Unichiller Data sheet

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás