Menü
Galéria kép
A képekre kattintva galéria nyílik meg

Sörtesztelő termosztát  |  BFT

Egyedi fűtő-hűtő termosztát, automata hőmérsékletciklusokkal. A hőmérséklet 0 és 60 °C közötti 24 órás ciklusban történő változtatásával a sör művi öregedését követhetjük nyomon. Minden egyes modell eleget tesz a III (FL) biztonsági osztálynak. A ház és minden egyes alkatrész, mely érintkezésbe kerülhet a sörrel kitűnő minőségű rozsdamentes acélból készül.

Sörtesztelő termosztát Data sheet

 
 
Keringető fűtők |  Hotbox HB

A kompakt kivitelű CC Pilot-tal felszerelt keringető fűtők külső nyitott rendszerek hőmérsékletszabályozásához kínálnak ideális megoldást, üzemi körülmények között. Rozsdamentes acél keringető szivattyúval rendelkeznek. DIN 12876 szerinti beállítható túlmelegedési védelem.

Keringető fűtő Data sheet


Keringető hőcserélők |  HTS

A keringető szivattyúval és CC Pilot szabályzóval felszerelt hőcserélők elsődleges csatlakozásra szolgálnak egy már meglévő hűtővízellátás esetében. Ezek a kompakt keringető hűtőberendezések stabil nyomású és szállítási áramú hűtőkeringetést biztosítanak, precízen beállítható működési hőmérséklet mellett.   A hűtőkapacitást a csatlakoztatott hűtővíz felett található laphőcserélő biztosítja.
Mivel gyakorlatilag nincs aktív hűtőegység az eszköz csendes, energiatakarékos és gazdaságos megoldást kínál a szokványos hűtőegységekkel szemben. Olyan külső alkalmazások pontos hőmérséklet szabályozásához  kínálnak megoldást  mint pl. a Peltier elemek vagy éppen a bioreaktorok.

Keringető hőcserélő Data sheet

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás