Menü
Galéria kép
A képekre kattintva galéria nyílik meg

FOX széria

A leginformatívabb hővezetőképesség mérések olyan mintákon végezhetők el, melyek méretei hűen tükrözik valós megjelenésüket.
Ezek a méretek, mint amilyen a minta vastagságának és a szélességének aránya, gyakran képezik a nemzetközi szabványok alapját.

A FOX sorozat hőáramlásmérőinek 4 modellje a legkülönbözőbb méretű minták mérését teszi lehetővé.
Mindegyik berendezés esetében lehetséges kisebb méretű vagy nagy minták mérése is az „open-door konfigurációval”, anélkül, hogy le kellene mondani a mérések precizitásáról és pontosságáról.

 


 

FOX 50

A FOX 50 egy kompakt, pontos, felhasználóbarát készülék, mely gyors mérési eredményeket nyújt. Ugyanazokkal az egyedülálló paraméterekkel rendelkezik, mint a nagyobb FOX rendszerek, beleértve a vékonyfilm hőérzékelőket, a digitális vastagság méréseket, a pontos hőmérsékletszabályzást, és a beépített érintkezés-ellenálláskorrekciót is.

A FOX 50 igen széles hőmérséklet-tartományokban használható, így ideális választás az olyan közepes vezetőképességű anyagok vizsgálata esetében, mint amilyenek a műanyagok, kerámiák, üvegek, kompozitok, a beton és még sok más alapanyag.

 

Brosúra

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás