Menü
Galéria kép
A képekre kattintva galéria nyílik meg

TTU-A hosszú tengelyű keverő hűtőspirállal rendelkezik, mely szobahőmérsékleten vagy az alatt működik. A termosztátegység különböző kád méretekkel kapható egészen 60 literes kapacitásig.
Hőmérséklet tartomány: szobahőmérséklettől 200°C -ig. A beállított érték 0.01°C lépésekben állítható. A teljes rendszer pontossága jobb, mint 0.02K, de ez függ az alkalmazástól. A TTU-A keverővel végzi a termosztátkád keringetését, így biztosítva kiváló hőmérsékletstabilitást. A hűtővíz csatlakozáshoz integrált hűtőspirál is rendelkezésre áll, mely szobahőmérsékleten vagy az alatt működik.
Minden modell úszóval, RS232 kommunikációs porttal szállítható és eleget tesz a CE előírásoknak.

TTU-A specifikáció

 

A TB30 kádtermosztát egy 30 literes kádat tartalmaz. A kádfolyadék fűtését egy mikroprocesszorral vezérelt fűtőelem végzi, amely garantálja a precíziós hőmérséklet szabályozást. Amikor környezeti hőmérsékleten működik a TB30, egy hűtőspirál biztosítja a hőmérséklet stabilitását, hűtőberendezés vagy csapvíz csatlakoztatásakor. A keringetett folyadék csökkenti a fürdő hőmérsékletét ezáltal lehetővé teszi a stabil hőmérséklet szabályozást. A kád folyadékszint érzékelővel van ellátva.

TB30 specifikáció

 

A Tamson kád/keringető TC16/40/58, kád mérete 16/40/58 liter. A hőmérséklet tartomány: szobahőmérséklettől 250°C -ig. A hőmérséklet stabilitás jobb, mint ± 0.02K. A kád nyílása 180×210 mm. A kád rozsdamentes acélból készült. A fürdőleeresztő, fedél és a hűtőspirál, ami szobahőmérséklet alatt működik a szállítási terjedelem részét képezi.

TC16, TC40, TC 58 specifikáció

 

 

TB termosztát állítható rögzítő egységgel. A hőmérséklet tartomány szobahőmérséklettől 250°C -ig. A hőmérséklet stabilitás jobb, mint ± 0.03K.
A termék az üveg áru nélkül kerül szállításra.

TB specifikáció

 

A Tamson kád/keringető TC6B/TC10B/TC20B, kád mérete 6/10/20liter. A hőmérséklet tartomány szobahőmérséklettől - 200°C. A hőmérséklet stabilitás jobb, mint ± 0.03K. A kád nyílása 148×120 mm. A kád rozsdamentes acélból készült. A fürdőleeresztőt, fedelet és a hűtőspirált, ami a szobahőmérséklet alatti működéshez szükséges alapértelmezetten tartalmazza.

TC6B specifikáció

TC10B specifikáció

TC20B specifikáció

 

TAMSON Products