Menü
Galéria kép
A képekre kattintva galéria nyílik meg

Az RPA flex, Gumiipari Folyamatelemző Berendezés a rotornélküli nyíró-reométerek világában egy új színvonalat nyújt.
A fix deformáción és frekvencián végzett kezelési tesztek mellett az RPA flex esetében változtatható deformációval, frekvenciával dolgozhatunk, haladó LAOS tesztet valamint mintanyomás méréseket végezhetünk. Az RPA flex nyomaték transzduszerek gazdag tárházát nyújtja, változtatható tömítési nyomást valamint nyomás érzékelőt biztosít. Az RPA flex minden jelentős ASTM, ISO, és DIN szabványnak eleget tesz, amik a gumiipari termékek jellemzését érintik. Az egyedi kialakítás egy rendkívül stabil tesztkeretet jelent, változtatható irányú meghajtó motort, precíziós hőmérsékletszabályozást opciós hűtéssel, automata mintavevővel, és a rendkívül hatékonyan használható Scarabaeus Vezérlő és Elemző Szoftverrel, mely ideálissá teszi az egész rendszert mind a minőségellenőrzésben mind a kutatás-fejlesztésben.

Az RPA elite rendkívül stabil tesztkerettel rendelkezik, nagyfelbontású változtatható irányú hajtómotorral, széles tartományú nyomaték átalakítóval és precíziós hőmérsékletszabályzással a legprecízebb és legpontosabb adatok eléréséhez.
A legkorszerűbb, rotor nélküli nyíróreométer polimerek, gumik, gumikeverékek teljes vizsgálatára a gyártási folyamat bármely szakaszán.

 

Specifikáció:

 

Gumiipari Brosúra

 

Különleges ajánlatok, kedvezmények VIP tagoknak.
Iratkozzon fel a hírlevelünkre, hogy Ön se maradjon le!
Feliratkozás