Menü
Galéria kép
A képekre kattintva galéria nyílik meg

Az ideális nagyteherbírású szitarázógép


Az EFL 300 modellt kimondottan arra tervezték, hogy teljesítményveszteség nélkül végezze el a nehéz minták elemzését. Egy dinamikus erőforrással rendelkezik, mely biztosítja, hogy a megfelelő rezgés jusson el a szitákhoz és a mintákhoz, hogy gyors, pontos és megismételhető vizsgálatokat végezhessünk. A függőleges mozgás rögzített, hogy biztosítsuk, hogy a minták a lehető legtöbb időt töltsék el a nyílások között, ahelyett hogy a köztes térben tartózkodjanak. Ahogy a többi Endecotts szitarázó esetében is az egyedi rezgés elősegíti, hogy a nyílások tisztán maradjanak, és ne tömődjenek el.
Az EFL szitarázó egy egészen új rögzítővel rendelkezik. Biztosítja, hogy a sziták szilárdan de a túlfeszülés veszélye nélkül helyezkedjenek el, és gyorsan cserélhetőek legyenek.
Az időszabályozót 60 percig bármely időtartamra beállíthatjuk. A nem korrodáló, nem fém rugókból adódóan az EFL sorozatú készülékek nem igényelnek karbantartást.

EFL 300 Brosúra

A nagytelejesítményű digitális szita

Az új digitális Octagon egy nagyteljesítményű szitarázó készülék, mely kitűnő kezelői vezérlést kínál a legnagyobb hatékonyság eléréséhez.
Az Octagon mind laboratóriumban, mind helyszíni alkalmazásra ideális. Robosztus, kompakt és elég könnyű ahhoz, hogy hordozható legyen. A digitális kijelző a mikroprocesszor vezérlésű funkciók beállítását rendkívül egyszerűvé teszi.
Elektromágneses meghajtóval rendelkezik, melynek nincsenek forgó alkatrészei, így gyakorlatilag nem igényel karbantartást és rendkívül halkan működik. A rezgés a mintát egyedi módon mozgatja a szitán, ezáltal gyorsabb és hatékonyabb szitálást eredményezve, miközben a gyors függőleges mozgások is nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ne tömődjenek el a nyílások..
Digitális vezérlő egysége mind a folyamat idő mind az amplitudó beállítására szolgál, míg egy további vezérlő szabályozza, hogy a rezgés folyamatos, vagy szakaszos legyen. A szakaszos rezgés javítja a teljesítményt és segít abban, hogy az esetlegesen eltömődött nyílásokat felszabadítsuk. A vezérlő állítja be mind a rezgés be- és kikapcsolási idejét. A digitális Octagon teljes rugalmasságot kínál a legoptimálisabb beállításokkal bármely vizsgálati anyag esetében.
Új rögzítővel rendelkezik, mely biztosítja, hogy a sziták szilárdan de a túlfeszülés veszélye nélkül helyezkedjenek el, és gyorsan cserélhetőek legyenek.
A nem-fém rugók és az antivibrációs felépítmény tökéletes szigetelést biztosít a munkafelületről származó rezgésekkel szemben és csökkentik a zajszintet.

Octagon200 Brosúra

Költségkímélő – Kiváló paraméterekkel

A MINOR készülékben nincsenek mozgó mechanikus alkatrészek, így nagyon csendes a működése, nem igényel karbantartást. A hatékony, könnyen állítható rögzítő egység szilárdan helyükön tartja a szitákat.
Az időzített működéskor egyszerűen csak állítsa be a kívánt időtartamot 0 és 60 perc között vagy válassza a folyamatos szitálást.
A rezgés tökéletes mozgást közvetít a szitákhoz, ezáltal biztosítva a hatékony szitálást és a kitűnő ismételhetőséget.
A MINOR rezgésmentes lábazattal rendelkezik, ezáltal is biztosítva a készülék jó stabilitását.
Ideális a laboratóriumi vagy éppen telepi alkalmazásra, mivel kompakt, könnyen hordozható készülék (mindössze 17 kg).

JELLEMZŐK

Kompakt: Mindössze 250 mm átmérőjű helyigény
Magasság: 180 mm  sziták nélkül
Könnyű súly: Csupán 17 kg
Befogadó képesség: 100 mm-es szitákhoz is alkalmas
8 teljes magasságú, 200 mm átmérőjű szita befogadására alkalmas
Időzítő: 0-60 percig beállítható időszabályzó, vagy folyamatos üzemmód

MINOR200 Brosúra

Általános brosúra: szitarázók& sziták